Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.07.2006, 17:01   #3
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez tomek.xp
@Pablo1964
drogi Pablo wcześniej o ile dobrze pamiętam twierdziłeś że Verbatim nie ma własnych fabryk płyt że tylko firmuje płyty swoim logo nie wnosząc nic do ich wykonania (jakości) a ja starałem się Ciebie wyprowadzić z błędu. Teraz to ty mnie informujesz znowu o producentach płyt i to Ty poleciłeś mi jakieś artykuły, co pozwala mi twierdzić że masz nie tylko problemy z czytaniem ze zrozumieniem ale i z logicznym myśleniem.
Jezeli rozpatrywac to sensu stricte, to Verbatim nie ma wlasnych fabryk, poniewaz Verbatim to koncern dzialajacy jedynie w Europie (i chyba w Stanach tez). Natomiast Mitsubishi Chem. Corp. (czy Company - nie wiem ktore jest nazwa koncernu a ktore czegos innego) dziala w Azji i to jest ten podmiot najwazniejszy - on ma fabryki, on ma siec Verbatim Europe (i marke Verbatim) itd. Tak to w skrocie mozna zaprezentowac, choc pewnie jakby sie zajac papierami wszystkich zamieszanych w te powiazania firm to bysmy mieli pelna jasnosc - wszystko staloby sie oczywiste, jak wygladaja powiazania wlasnosciowe.

Druga spawa - Jezeli chodzi o Verbatima Adv. Azo+ (czyli standardowy produkt), to najwiecej tego przychodzi obecnie z Indii (c25, c50, c100). Z Tajwanu troche mniej (zwykle mniej masowe rzeczy - typu c10, jewele, slimy itp.), a z TY od przypadku do przypadku.

Dyskusja nie zostanie zamknieta ani przeniesiona, poniewaz temat nie zostal jeszcze zatracony. Co najwyzej kiedys troche potne.
pawelblu jest offline