Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.07.2006, 17:48   #15
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
kiepsko to malo powiedziane popatrz na moje wypaly na Verbatimie i poronaj wyniki

ja osobiscie pale zawsze 4x bo moim zdaniem to najbardziej optymalna predkosc do palenia obecnych nosnkow DVD 90% moich wypalow trafia do stacjonarnego DVD a wiec liczy sie jakosc nie czas

co do wykresikow to przeglodnij ten temat troche wstecz to sie dowiesz co znaczy optymalnie wypalona plyta

P.S. doradzam Upgrade Bios na dzien dobry

hm wypaliles gorzej Verbatima nisz ja byle szmelc za 99gr. z TESSCO

testoje ten naped prawie 3 tyg i dalej nie znalazlem zlotego srodka

Powodzenia