Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.07.2006, 23:06   #7
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
samochodow na litere F sie nie kupuje: ford, fiat, ferrari, francuskie... [...]
F - jak fiat, znaczy się maluch hahah mam takiego, i to pełnoletniego plusów co nie miara haha, główny powód dla którego go trzymamy to to że wszędzie nim wjedzie oczywiście trochę też z sentymentu sprzedać się nie opłaca, bo chociażby same opony są warte więcej niż caly maluch hahah poza tym zarejestrowany jest na brata, utrzymanie (opłaty) nie duże a lata do zniżek w PZU mu juz lecą.

F - ford - hmmm też takie jest jakieś przekonanie że nie ciekawa marka (albo dawniej była/ a jak jest teraz?) Z fordów to faktycznie nad starszymi bym się nie zastanawiał, tylko nowa wersja mondeo.
Mój tata ma transita (rocznik 9-coś) utrzymany żadnych większych awarii, a kilosów ma nabite sporo, i to jeszcze pod obciażeniem (pomimo że wersja osobowa). Oczywiście chwali go sobie (chociaż ogólnie o fordach ma też że tak powiem nieciekawe zdanie)

F - Ferrari ?! nie wiem nie jeździłem ^_^ troche ciasno w środku - odpada!

F - francuskie - Peugeot Partner - naprawde spoko autko wygodne, ekonomiczne i...++++++++ jak chyba w każdym aucie jest kilka buraków, ale ogólnie auto na duży + przynajmniej ode mnie
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________

Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 04.07.2006 o godz. 23:12
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post