Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.07.2006, 13:07   #15
KuBa:)
Jakiś Tam User ;)

Data rejestracji: 02.07.2006
KuBa:) zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Ale antenę za oknem masz ?? I ciekaw jestem jak to działa - tzn. jakie masz prędkości download itd. - bo wiem, że w radiówkach to różnie bywa
Wiesz sam internet do AP leci po kablach TP przez DSL ja mam w domu tylko kostkę USB i to "WiFi" jest w ramach lokalu
Antenę za oknem mam bo nie byłem w zasięgu ale jak ktoś jest (w zasięgu) to nie dostaje anteny (i ma sam AP z dwiema małymi antenkami)
Nie wiem jaki zasięg ma kostka USB ale AC znajduję się na parterze a kostka na drugim piętrze i wszystko gra
AirBites deklaruje że transfer będzie pomiędzy 800kbit/s a 1Mbit/s lecz jeszcze nigdy mój transfer nie spadł niżej niź 900kbit/s

Ogólnie to jestem bardzo zadowolony.
Jedyną wadą tej firmy jest to że np. w KrK oni mają tylko czterech monterów i (jak ktoś nie zna montera - - miałem farta) to może nawet sobie poczekać do 2,5 m-c na podłączenie (tj. na przyjście gościa, który Ci rozłoży AP ustawi przekierowania, zainstaluje kartę i wyjdzie ) - no i tam jeszcze typ z TP musi DSL podłączyć ale to trwa bardzo szybko...

Ostatnio zmieniany przez KuBa:) : 05.07.2006 o godz. 13:10
KuBa:) jest offline   Odpowiedz cytując ten post