Dyskusja: komu moderator ...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.07.2006, 11:18   #9
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No to ja tez cos tutaj napisze.
Konflikt jakis niewatpliwie jest pomiedzy Alex69, a andrzejj9. Nie czytam calosci, znaczy sie wszystkich postow bo mnie nie interesuja. Natomiast to co zauwazylem to niestety sklanialbym sie do tego, ze Alex69 mial jednak troche wiecej racji. Z punktu widzenia zachowania sie na forach dyskusyjnych. Bo jest pewna zasada i jeslibysmy rzeczywiscie mieli sie jej trzymac to Alex69 w tym wypadku ma racje. O jaka zasade czy tez zasady mi chodzi to nie musze chyba tlumaczyc - slawne google na przyklad. I wiele innych rzeczy.( tutaj klania sie dyskusja w dziale o filmach na przyklad bo jakbym chcial to znalazlbym i wiecej ale mniejsza z tym nie bede na to tracil czasu)
Co do krytyki, ktorej andrzejj9 nie przyjmuje to tez zauwazylem ostatnio, ze za bardzo uwaze sie za nieomylnego (tutaj to mozna nawet wziasc sobie cytat z tego tematu.... Popełniłeś błąd, którego na dodatek ja wcale nie zamierzałem tobie wypominać. W ogóle zwróciłem ci na niego uwagę jedynie dlatego, że 'czepiłeś' się mnie strasznie, jak ośmieliłem się zapytać o coś, co twoim zdaniem, było głupie. Najgorsze, że wcale nie miałeś racji.....)Blad. Nie ma ludzi nieomylnych.
Co do samego moderatora to moderator nie jest osoba, ktora ma sie uczyc na forum. On po to aby bardziej wytykac bledy i je poprawiac wiec sila rzeczy musi posiadac jakas wiedze.
Ale chcialem zauwazyc takze, ze andrzejj9 nie jest wcale takim zlym moderatorem bo niestety widzialem duzo gorszych. Uwazam nawet, ze w miare poprawnie wykonuje swoja prace. Z tym ,ze jednak pare spraw powinien przemyslec i troche zmienic podejscie.
I to nie jest tak ,ze ja kogos lubie czy tez nie. Po prostu obiektywnie stwierdzam co widze i to wszystko. I jakby ktos mial nadal problemy ze zrozumieniem tego co wyzej napisalem to napisze jeszcze raz, ze andrzejj9 wcale nie jest, az takim zlym moderatorem aby mial na przyklad zosatc zmieniony. Nie o to tutaj chodzi. Przynajmniej z mojego punktu widzenia. Po prostu sa sprawy nad ktorymi powinien sie troche zastanowic i to co on z tym zrobi to juz nie moja sprawa.

Dalej:
Wywolany zostal tutaj uzytkownik esem. Jako ,ze go nie ma to go pomine bo na jego temat tez moglbym cos napisac.
@REi
Alex69 niestety nic zle nie zrozumial, bo uwierz mi, ze chcialem sam tam wczesniej odpowiedziec na temat tego dubbingu ale dalem sobie spokuj.
@zuk4u
Nie rozumiem dlaczego Alex69 mialby zmienic forum. BO mu sie cos nie podoba. A co w ogole jest za argument. Zaden.
@Sunna
Z tym avatorem to zes teraz wyskoczyl.Co to w ogole za bezsens jest.
Pisz jakies rzeczowe argumenty, a nie podpieraj sie tym, ze ktos ma jakiegos tam avatora i na tej podstawie wyciagasz jakies tam chore wnioski.

To tyle. Wiecej nie chce m isie pisac. A moglbym jeszcze troche ale chyba wystarczy.