Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.07.2006, 13:48   #3
kubanczyk7
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.07.2006
kubanczyk7 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit
z tego co mi wiadomo, to raczej nie, wystarczy nagrać na DVDR i dać do tłoczni a oni się resztą zajmą ...

Odnośnie nagrywarki polecam BenQ

Program do nagrania może być dowolny choćby DeepBurner free edtion, lub komercyjne NERO, co do authoringu poszukaj na forum jest pare topiców przyjlejonych na ten temat

Co do miejsce zakupu, jak chcesz być legal to komputronik (sprzęt, dosyć tanio) oprogramowanie storny producenta, lub jak na legalu ci nie zależy to hipermarket emule <-- ale tylko dla testów przed zakupem orginału of cors
nie no nie oto mi chodzi takie nagrywarki dvd to ja mam, chodzi mi oto jak zrobic 3 godziny w najwyzeszj jakosci na dvd-video, maxymalnie wchodzi mi 1g20minut, a filmy orginalne maja po 3 godziny. Chodzi mi jakim oprogramowaniem i jakim sprzetem to jest wykonywane.

A co do benqu to raczej zlom wg mnie posiadam 1 stacjonarna toshiba i w kompie Pioneera a w laptopie soniacza i nie narzekam. Wracajac do tematu, to nie jest mozliwe, na takim sprzecie jaki teraz mam, wykonanie kompresji i zapisu 3g w high quality na dvd :/ A jednak jakos inne firmy to robia, dlatego potrzebuje miec tez taki sprzet tylko nie wiem jaki zamowic.

Ostatnio zmieniany przez kubanczyk7 : 08.07.2006 o godz. 13:52
kubanczyk7 jest offline   Odpowiedz cytując ten post