Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.07.2006, 16:25   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna
Ale zes przesadzil hie hie. Nie beda pisac bo to nie bylo w calym miescie takjak bodajze rok temu, co nawet tramwaj drzewo rozwalilo.
U mnie mocno popadalo ale bez gradu, ale wiem , ze nie bajdurzysz bo babcia dzwonila ze pradu nie bylo, grad i blyskawice i balkon zalany - rozanka.
Ten wiadukt to kolo wiezienia jak sie zjezdza z mostu pomorskiego ?
Filmik mozesz wrzucic na rapida i zdjecia tez, jesli masz szybkie lacze, chce wszsytko
Kolo mnie dwa razy mocno walnelo az odskoczylem od okna
W czym przesadziłem?

Grad walił aż miło, deszcz jak padał to widać po podtopieniach, gdzie kanalizacja po prostu nie wyrobiła, a pioruny.. No pioruny to chyba słyszałeś, chociaż akurat one nie były jakieś nadzwyczajne.

Tzn. z jedną rzeczą rzeczywiście przesadziłem - jak zobaczyłem na zdjęciach to ten maluch nie był zalany, tak jak napisałem. Ale nie wiem, czy jakimś cudem nie udało mu się cofnąć, bo naprawdę miałem wrażenie, że ma i szyby podtopione. No ale nieważne.

Zdjęć za dużo nie mam, bo głównie filmowałem, ale poniżej wkleję kilka - właśnie tego mostu (zgadza się, że to ten przy więzieniu, natomiast zjazd z mostu pomorskiego to jest z kilometr dalej). Filmiki nie wyszły jednak zbyt dobrze, ale jednak z nimi często tak jest, że trudno oddać to, co się widzi w rzeczywistości. Kilka w najgorszej jakości gdzieś umieszczę, bo to nie problem wysłać. Te w najlepszej raczej nie, bo to po kilkadziesiąt mega i za długo by trwało..

1) Tramwaj przy wjeździe pod wiadukt. To ta mniej podtopiona strona, bo im dalej tym głębiej:

2) To już ta strona bliżej wiaduktu. Woda prawie pod drzwi mimo, że on jeszcze dobre kilkanaście metrów od samego wiaduktu stał:

3) To już jazda po chodniku (za barierką) i fotografia tego, co 'z tył'. Tu już wodą zalane było wszystko.. Gdyby nie podwyższony znacznie chodnik dla pieszych nie byłoby najmniejszej szansy, żeby przejechać środkiem..

4) To też widok 'w tył', na stojący dalej trawaj:

5) A to już widok w drugą stronę przy wyjeździe spod wiadunku. Wody naprawdę było dużo, podejrzewam, że w centrum wiaduktu naprawdę dobrze powyżej metra.

6) I tu jeszcze drugi tramwaj przy wyjeździe spod wiaduktu:

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post