Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.07.2006, 17:47   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Opis naprawdę niezły @andrzejj9 - nawet się nieźle przestraszyłem w pierwszym momencie i zaraz wysłałem kuzynce sms'a z pytanie jak żyją - bo jest właśnie z Wrocławia

Niestety - jak na razie w Poznaniu słońce świeci, w pokoju mam 29,5 stopnia i ...czekam na burzę !!! (oczywiście może nie tak straszną - ale trochę deszczu by się przydało ...)

Pozdrawiam
ro29
A w której częsci miasta mieszka? Bo ta burza na pewno była niedaleko centrum i - patrząc na połamane gałęzie i dwa praktycznie w całości złamane drzewa - także w okolicach Karłowic.

Przed chwilą sobie na telewizorze obejrzałem filmy z aparatu i.. tak, jak jednak w rzeczywistości efekt był zdecydowanie lepszy, to jednak i to przyjemnie się ogląda

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post