Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.07.2006, 22:18   #14
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez kubanczyk7
Reasumujac firmy ktore koduja do dvd-video filmy do gazet uzywaja Cinema Craft Encoder? ...
Nie, są to raczej sprzętowe kodery, które kodują baaardzo szybko i z geniajną jakością, a ich cena jest ogromna. Myślałem jednak, że mówimy o domowych sposobach, dostępnych dla każdego.
Cytat:
To musi byc sprzet i oprogramowanie jakiego uzywaja inne profesjonalne firmy robiac filmy na dvd, jakosc przedewszystkim.
Jak sprzedasz wszystko co masz to może kupisz ten sprzęt i oprogramowanie , reasumując - zapomnij . Szczególnie, że jak widzę potrzeba Ci to tylko do stworzenia pojedynczego projektu. Sprzęt to zresztą połowa sukcesu, potrzebni są również wyszkoleni ludzie do jego obsługi, bo inaczej to wszystko mija się z celem. To oni sprawdzają dokładnie każdy fragment, wiedzą na co zwracać uwagę i reagują na każde najdrobniejsze niedociągnięcie, tworzą menu, które niejednokrotnie wygląda jak istne dzieło sztuki itd. Taka robota zajmuje na pewno dużo czasu, zakładając nawet, że jeden człowiek byłby w stanie zrobić to wszystko sam to pewnie z kilka tygodni jak nie dłużej ...
Cytat:
nie no ludzie, chodzi mi o jakosc a nie stosunek jakosci do ceny, ma byc nagrywara zyleta taki sprzet tylko kupuje, i taki mam.
No to skoro taki tylko kupujesz to powinieneś wiedzieć co jest dobre a co nie. Pooglądaj sobie wykresy przy różnych modelach, poczytaj komentarze i sam wyciągnij wnioski, bo mam wrażenie, że cokolwiek by Ci nie napisać to będzie źle.

pozdrawiam