Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2006, 10:00   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna
andrzejj9 - co to byl za most bo juz zglupialem No chyba ze jechales od dupy strony jak ja to nazywam przez milenijny
Wroclaw - europejska stolica mostow, a co tam, SWIATOWA !

EDIT:
A jakis filmik wrzucisz czy nie warte sa by ujrzaly swiatlo dzienne ?
No most to nie był żadny, bo mówiłem cały czas o wiadukcie Ale myślisz prawdopodobnie o tym, co ja, bo jest to ten przy więzieniu, tylko on nie znajduje się przy żadnym z mostów (tak, jak napisałem - most Pomorski jest od niego oddalony o mniej więcej kilometr i podobnie - tylko z drugiej strony - most Osobowicki), tylko mniej więcej w połowie drogi między nimi. Ale to na pewno ten, o którym myślisz

Filmiki zaraz powrzucam, bo Demek użyczył mi serwera Miałem to zrobić wczoraj, ale bateria mi się w aparacie wyczerpała, a w tym komputerze nie mam czytnika. Zaraz będę się tym bawił, więc po południu powinno coś być

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post