Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2006, 23:43   #276
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Gratulacje dla Włochów

Co by nie mówić - dziś nie zagrali meczu życia - ale jednak wygrali ten mecz - choć w przekroju nie byli zdecydowanie lepsi - ale zwyciężyli, zdobyli złote medale, mistrzostwo świata i puchar

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
No to teraz nie wiem, co powiedzieć.. Co Zidane zrobił.. po co? Mam nadzieję dowiedzieć się, co tamten mu powiedział, bo co jak co, ale takiego pożegnania to się nie spodziewałem..
Zgadzam się z Tobą - też ciekaw jestem co mu tamten Włoch (znany z takich zachowań, brutalnych fauli itd.) powiedział - jednak - cokolwiek to by nie było - to nie powinno - w żadnym razie !! - spowodować takiej reakcji - na oczach MILIONÓW telewidzów na całym świecie ... cóż ten wielki zawodnik odszedł w wielkiej niesławie, psując tak naprawdę do końca ten niezbyt piękny finał ...smutne to ...

I zgadzam się z @MQs - kibiców słabo było słychać itd. - nie ma to jak mecze polskiej drużyny - szkoda tylko, że głównie to zostanie nam jako pozytywne - polskie wspomnienie po tych MŚ ...

A tak kończąc - niezbyt podobało mi się wręczanie medali itd. Po pierwsze - uważam, że po zakończeniu finału, powinno być podium, powinny być wręczane medale WSZYSTKIM medalistom, a następnie puchar świata - i wyglądało by to może troszkę spokojniej - rozumiem radość itd. - ale jak widziałem Włochów, co się "dobierali" do pucharu zanim jeszcze skończyła się dekoracja ... trochę za dużo bałaganu jak dla mnie
No i powinien być zagrany hymn Włoski - chyba kiedyś tak było - ale odkąd pamietam to wręczanie medali i pucharu przebiaga w takim chaosie i bałaganie
No i Francuzi - co by nie mówić - stali tak z boku - rozumiem przegrani - ale przecież zdobywcy srebrnego medalu ....
Jedynie na koniec pokaz sztucznych ognii był fajny

Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 09.07.2006 o godz. 23:45
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post