Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.07.2006, 07:26   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
jak taniego? i jaki jest poziom zaawansowania ojca kolegi?
mysle, ze najtanszym dobrym ultrazoomem jest minolta serii Z
z naciskiem na modele z1, z2 i z3, ew. z10 - ktore maja najnizsze ceny i praktycznie nie roznia sie od o wiele drozszych starszych braci
kazdy z tych aparatow mozna wyrawac ponizej tysiaka
wada - wymagaja raczej swiadomego uzytkownika, wiec moze odpasc w przedbiegach...

wsrod ultrazoomow sa przedstawiciele wszystkich firm - kodak z easyshare ultra, canon z si, nikon tez cos tam mial...
daj wiecej szczegolow lub popros kolege o wypowiedzenie sie na forum
Żebym to ja znał więcej szczegółów..

Ale właśnie ze względu na to, że tak do końca trudno powiedzieć, czego ta osoba chce, powiedziałem, że po prostu podrzucę mu kilka modeli, o których może sobie poczytać.

Jeśli chodzi o cenę to do 1200 złotych. Co do zaawansowania.. dokładnie tego nie wiem, ale mimo zapędów fotograficznych tej osoby, ja poleciłbym mu raczej coś z dobrym automatem, bo podejrzewam, że i tak na tym trybie skończy się obsługa aparatu.

Myślę, że ta Minolta może być dobrym wyborem, jeszcze się rozejrzę, bo wydawało mi się, że Sony coś też w tym segmencie ciekawego miał.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post