Cytat:
|
Napisany przez nimal
a czy ja przeliczam?
|
Nie, sorry, nie chciałem, żeby tak to zabrzmiało. Myślę, że w tej kwestii się zgadzamy.
Cytat:
|
napisalem, ze propozycja jest sensowna, ale rada miszkancow czy jaki tam twor funkcjonuje moga negocjowac sume
|
Problem w tym, że kontaktem z firmą zajmuje się jedna osoba, a ja - nie chcąc bezpodstawnie kogoś oskarżać - mam pewne wątpliwości, czy te 1500zł to jedyna 'propozycja' tej firmy. Z tym, że pozostałe mogą nie być dla wszystkich..
Cytat:
zdrowie ciezko wycenic, ale w tym przypadku przeciez to nie ma zastoswania - nie udowodniono i nie ma zadnych przeslanek co do szkodliwosci BTS (nie w ogole promieniowania elektoromagnetycznego ale konkretnie BTS)
a ze nikt nie zdementowal? a jak niby? to tak jakbys zadal dowodu, ze machanie skrzydlami przez nietoperza na borneo NIE mialo wpluwu na wypadek helikoptera z Milerem na pokladzie
jesli cos ma na cos wplyw - to zwykle da sie to udowodnic
jesli nie ma - to bardzo ciezko udowodnic ze nie ma - rozumiesz?
|
Wiem o co chodzi, podobnie jest przy prawach matematycznych czy fizycznych. Ale jednak w takim przypadku jeśli nawet nie można udowodnić, że nie ma zagrożenia, to można przynajmniej wskazać konkretne pomiary, które na obecny moment wskazują, że zdecydowanie większe prawdopodobnieństwo jest braku wpływu.