Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2006, 23:20   #489
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez @ndy
Zrozum że napędy, urządzenia Benqu mają gwarancję Door-To-Door. Tak jak Plextor. Choć by nie wiem w jakim sklepie kupił napęd to gdy nastąpi awaria i tak musisz go wysłać do ich serwisu...

jusz pisalem i nie od teraz wiem na czy polega gwarancja Door-To-Door

cos sie mi zdaje ze ta rozmowa dalej nie ma sensu na temat gwarancji Benq czy innego producenta

P.S.

A co jesli nie jestes zdecydowany jaki sprzet (Producent, model) kupic przeczytales to i wiele innych forum ale jednak dalej nie jestes zdecydowany na wymazony sprzet

I co idziesz do MM kupujesz przychodzisz do domu podlaczasz i sprzet dziala ( jest wolny od wad ) ale nie spelnia twoich oczekiwan i co teraz jusz go nie oddasz

a tak kupujesz jesli masz taka mozliwosc w "zaprzyjaznionym sklepie "

zrobisz test kilku (modeli, producentow)

poczym zakupisz ten ktory wedlog ciebie jest najlepszy i wtedey osiagniesz 100% sukcesu