Cytat:
Napisany przez seku
jusz pisalem i nie od teraz wiem na czy polega gwarancja Door-To-Door
cos sie mi zdaje ze ta rozmowa dalej nie ma sensu na temat gwarancji Benq czy innego producenta
P.S.
A co jesli nie jestes zdecydowany jaki sprzet (Producent, model) kupic przeczytales to i wiele innych forum ale jednak dalej nie jestes zdecydowany na wymazony sprzet
I co idziesz do MM kupujesz przychodzisz do domu podlaczasz i sprzet dziala ( jest wolny od wad ) ale nie spelnia twoich oczekiwan i co teraz jusz go nie oddasz
a tak kupujesz jesli masz taka mozliwosc w "zaprzyjaznionym sklepie "
zrobisz test kilku (modeli, producentow)
poczym zakupisz ten ktory wedlog ciebie jest najlepszy i wtedey osiagniesz 100% sukcesu 
|
Odnośnie zakupów w MM to nie taki diabeł straszny....
Mamy jako klienci prawo do zwrotu towaru w przeciągu 3 dni od daty zakupu bez podania przyczyny, to chyba wystarczy na sprawdzenie sprzętu.
Moja "Lepsza Połowa" kupiła suszarkę do włosów w MM cztery razy ją reklamowaliśmy (Moja zawsze się upierała że chce ten sam model bo ma jakąś tam pierdołę potrzebną do układania włosów) nigdy nie było problemu z reklamacją, załatwiają od ręki (albo zwrot gotówki, albo wymiana na nowe, albo dopłata do lepszego modelu - za czwartym razem skorzystaliśmy z tej ostatniej możliwości)
Jeśli chodzi o "zaprzyjaźnione sklepy" - mój ojciec kupił telewizor w takim sklepie, po jakimś czasie telewizor "padł", no to z telewizorem do sklepu bo jest jeszcze na gwarancji i tu nasza konsternacja..... sklep "zbańczył" i szukaj wiatru w polu... została płatna naprawa

.
8 )