Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.07.2006, 19:09   #66
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik
mi się nawet podoba akcja "Stop wariatom drogowym". Zwłaszcza te nowe spoty np. dziewczynka czekająca na rodzica, który miał ją odebrać ze szkoły. Problem tkwi w tym, że nie jest tu pokazany efekt bezmyślności kierowcy-wariata. Wiadomo, że bardziej trafiają do wyobraźni filmiki, takie jak na przykład w pierwszym poście tego tematu, a prawdziwym wariatom drogowym taki wstrząs niekiedy jest konieczny, bo w inny sposób się do niego nie trafi. Ogólnie akcję oceniam pozytywnie, bo potrzebne są tego typu działania, ale do pełnego szczęścia brakuje tego, że nie ma elementu szokującego i otrzeźwiającego. Jakby akcja była nieco odważniejsza byłoby bardzo dobrze.
Mniej więcej się zgadzam. Dla mnie właśnie te filmiki nie są wystarczająco szokujące. Są takie, że nie zapadają w pamięć nawet na kilka minut nie mówiąc o dniach, żeby ktoś pamiętał o nich i nie zrobił opisywanej rzeczy.

Ale.. nawet o ile się nie mylę na forum, ktoś w okolicach poprzednich wakacji zamieścił linki do zagranicznych podobnych filmików. Te były naprawdę rewelacyjnie zrobione.. Mimo, że oglądałem je kilka miesięcy temu, do dzisiaj utkwiły mi w pamięci.

Może ma ktoś jakieś namiary na nie? Ja powinienem mieć na jakiejś płycie, więc mogę poszukać, ale na pewno są też dostępne w necie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post