Dyskusja: Commandos 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2006, 23:22   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Commandos 2

Nie ma jeszcze chyba tematu o tej grze, więc zakładam.

Akurat sobie zainstalowałem, ale muszę przyznać, że jak na razie odbiłem się od gierki. Włączyłem na początek trening (niby), bo wcześniej w żadną grę z serii nie grałem, ale ten trening, to taki kiepski trening, bo nic nie jest wyjaśnione, tylko trzeba od razu grać. A tu ani nie wiem, co trzeba zrobić, ani jakie umiejętności mają postacie, ani nawet, jak nimi kierować.

Gra była w CD-Action, więc normalnej instrukcji nie ma (chyba, że gdzieś na płycie, ale jeszcze nie znalazłem), klawiszologia jakaś łagodnie mówiąc dziwna.. Z pół godziny mi zajęło, zanim znalazłem, że shiftem się wspina.. Na razie dziwne to jakieś wszystko, chociaż gra wydaje mi się fajna.

Grał w to ktoś, może jakiś rad początkującemu może udzielić? (albo czy w ogóle warto dalej próbować, czy dać sobie spokój).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post