Dyskusja: Commandos 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.07.2006, 07:26   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez REi
Ja kupilem ostatnio Commandos Antologia od Cenegi za 24,90 (Commandos 1 + Dodatek, 2 i 3 - czyli wszystkie dobre czesci serii bo Commandos: Strike Force Sux ) ale ja juz mialem z seria stycznosc wczesniej - gram aktualnie w Commandos 2 i bez znajomosci podstawowych regul i klawiszologi sie nie obejdziesz - ta gra jest bardziej skompliowana niz sie wydaje. Instrukcje miec musisz i basta (nawet w CDA zartowali ze tak zagmatwana klawiszologia to zabezpieczenie przeciw piractwu - bez instrukcji pirat glupi )

Ja instrukcje mam w katalogu z gra. Jak jej tam nie masz to sama klawiszologie znajdziesz w %tam gdzie instalowales%\Commandos2\DATA\MENUS\AYUDA.JPG jak nie masz tego pliku to kliknij tu:

PS. instrukcja wazy 838KB jak co moge ci na maila poslac.

[EDIT] o nawet sie do zalacznika zmiesci po zrarowaniu.
Dzięki za instrukcję Zaraz przeczytam i może coś z tego wyjdzie.

A antologię też sobie kupię na pewno. Na razie nie byłem w żadnym sklepie komputerowym, a zobaczyłem w kiosku CD-Action z drugą, podobno najlepszą częścią, więc wziąłem. Swego czasu grałem w Desperados, więc tak całkiem gra nie jest mi obca. Tylko, żeby jakieś wprowadzenie do niej było, a nie że rzucają się od razu do misji i domyślaj się wszystkiego.. Nie wiem, czemu tak głupio to zrobili..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post