Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.07.2006, 14:33   #15
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez granddad
Dlaczego "seku" twierdzisz, że Liteonki sa złe ?
Do tej pory używałem Soniacza i Phila które coprawda sa nadal w kompie ale od pół roku pracuje na: LiteOn SHM-165P6S i jak dotąd jestem z niego bardzo zadowolony.
Podczas odczytów i zapisów pracuje bardzo cicho w przeciwieństwie do poprzednich. Odczytuje wszystkie płytki nawet takie z którymi poprzednie miały kłopoty z odczytem co niektórych płytek.
Każdy sprzet jakiej by nie był marki trzeba konserwować ponieważ komputer
bedąc ciepły przyciaga do siebie kurz i nic na to nie poradzisz. Jak nie bedziesz
przeprowadzał konserwacji okresowych to bedziesz jak piszesz wymieniał poszczególne cześci i chował do szafy, albo na śmietnik...
A jak widzisz troche spirytusu i wazelinki i to co kazałeś na śmietnik pracuje i pracować będzie i to jeszcze bardzo długo...
Pozdrawiam

Pokaz mi gdzie napisalem ze Liteony sa złe ?

tylko stwierdzilem fakt ze napęd @Fyorda powoli konczy swoj zywot

osobiscie mialem 1653S i bylem bardzo zadowolony naped chodzil do konca

ale kupilem nowy i jusz mi nie byl potrzebny wiec poszedl na emeryture do szafy