Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.07.2006, 17:31   #7
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mensir67pl
A CZEMU TO ? musialem az pozyczyc ....

idzie bez problemow = CloneDVD2+AnyDVD
Przy kopiowaniu FF7 za pomocą Anydvd+Clone dvd2 - wybrałem sobie co chciałem z filmu to skopiowany film sie krzaczył były problemy z poprawnym wyświetlaniem obrazu niemówiąc już o tym że clone nie chciał mi kompresować do dvd5 [any dvd+ shrink wogóle nie rusza] ale skoro u ciebie wszystko ok to znaczy że mam coś w systemie nie tak,podobna sytuacja miała miejsce przy próbie kopiowania filmu Detonator[]
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post