Cytat:
|
Napisany przez Desden
Co wy na ten nowy konflikt, w którym są niewinni polacy?
|
Dzinie to tak napisales. Jakby Polacy byli w to zamieszani, a oni nie sa w zadnym konflikcie. Po prostu mieli pecha. Rownie dobrze cos podobnego moglo sie stac w innym miejscu.
Cytat:
|
Napisany przez Desden
Tak sobie ogladam co lepsze kanały w tv na ten temat i jestem przerazony tym ze tak poprostu żydki zaczyły wojować z powodu kilku gostkow, co sie wydaje nonsensem. .
|
To nie jest zaden nonsens. Nie wiem skad takie wnioski. Prawidlowa reakcja. Rownie dobrze oczekiwalbym czegos takiego od naszego kraju jesliby miala miejsce taka sytuacja.
Cytat:
|
Napisany przez Desden
Dodatkowo zabijaja niewinnych ludzi i niszczac, co popadnie - malo tego! L.
|
Oni nie niszcza co popadnie. Tylko wazne cele.Skad takie informacje? Watpie aby tam byl jakis chaos. Wszystko maja dobrze zaplanowane i cele wybieraja dokladnie.
Cytat:
|
Napisany przez Desden
Ludzie w tym polacy, chca uciec z tamtad i maja problemy.
Jak sadzicie czy polski rzad powinien wyslac po nich zolnierzy? Mowa o dzieciach np. matki ktora ma polski paszport, a jej dzieci nie! I przez to nie moga wyjechac.
Nie wiem jak sadzicie, ale ja uwazam ze taką informacją napewno zydzi sobie nie pomagą - jeszcze jak cos sie stanie naszym obywatela od ich bomby to juz wogole...(odpukac).
|
Zawsze sa problemy w takich sytuacjach. Jakich zolnierzy? Znaczy sie co jakas akcja odbicia?