Dyskusja: Commandos 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.07.2006, 20:53   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez REi
Nie wszystkie a 'wszystkie dobre' czyli bez FPP zatytulowanego Commandos - jak mozna tak dobra serie strategio-skradanek zasmiecac jakims ef-pe-pe-m

andrzejj9 i jak? - polecm tobie czeste zagladanie do notatnika (ikonka notatnika w prawym gornym rogu) jest tam sporo waznych info, a i jak nie wiesz jak jakiegos przedmiotu uzyc to w inventory (prawym na morde commandosa) klikasz lupe i na item a otworzy ci notatnik na stronie z opisem przedmiotu. - taki maly hint ^^
Pobawię się. Ale jeśli z tego ma być więcej 'pracy' niż zabawy, to raczej sobie daruję..

Na razie nie mogę w ogóle przetestować, bo mysz mi się zepsuła.. Jedno pokrętło ledwie chodzi, prawy przycisk ciężko się przyciska.. Muszę ją rozkręcić, a za cholerę nie wiem, jak.. (są dwa zaczepy na przód, ale tył dalej trzyma, a nie chcę jej rozwalić do reszty za mocną ciągnąc, albo coś..)

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post