Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.07.2006, 23:38   #5
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..

Data rejestracji: 06.11.2004
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit
GG to zakała komunikatorów.... jak ktoś zrezygnuje z danego numeru to inna osoba go otrzzmuje, miałem przypadek ze pisze do jakiejś osoby a ta nie wie co jest grane, z toku rozmowy wynikło że dopiero se założyła numer gg, i ciagle jakieś nieznane osoby do niej piszą myśląc że jest kimś innym ....
Bo jak by ludzie nie zmieniali numerów GG co 2 dni to by takich sytuacji nie było. A jak by miały się numery nie powtarzać to musiały by być już z 9-10 cyfrowe.

Cytat:
Napisany przez kontestator
......
czasy kiedy awarie serwerów gg były na porządku dziennym mineły dawno, więc problem z "dostępnościa" odpada
.....
Czy trzeba więcej pisać

Co do przechodzenia. Mam GG, tlen, jabbera i skype, ale najczęściej używam GG dlaczego? Bo 98% osób z mojej listy ma GG. I nie będę pisał do ludzi: Chcesz ze mną gadać? To przejdź na jabbera. Bo oni mnie wtedy ładnie pocałują wiecie gdzie.
Co do komunikatora to dzięki @ndy przerzuciłem się na konnekta ale dlatego, że obsługuje wiele protokołów + można go dowolnie "tuningować".
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post