Dyskusja: liban-wojna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.07.2006, 11:56   #4
para
Guru

Data rejestracji: 18.11.2002
para niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton
Nooo, teraz to Ty pokazałeś swój poziom Za dużo kawy pijesz, bo coś nerwowy jesteś.
Nie pokazałem, jestem po prostu elastyczny i do każdego potrafię się dostosować, zresztą taką mam pracę.

Cytat:
Napisany przez Proton
Ty naprawdę nie znasz tamtejszej sytuacji, a starsz się głos zabierać. Ja przyznam, że też może nie jestem znawcą tego konfliktu ciągnącego się od lat, ale wiem, że Izrael wyłapuje terrorystów i siedzą w więzieniach. Zresztą warunkiem uwolnienia porwanych żołnierzy było zwolnienie więźniów. Masz coś jeszcze do dodania?
Czyli jak nie znam tamtej sytuacji to nie powinienem zabierać głosu, ale jak ty nie znasz to możesz.
Zacznij stosować logikę w wypowiedzi, bo inaczej traci sens i gubisz się.

Ostatnio Izrael próbuje łapać terrorystów lub podejrzanych o terroryzm, używając śmigłowców i rakiet.
Sposób bardzo skuteczny, ale ciężko tak złapać kogoś żywcem, to że zginie przy okazji jego rodzina to są koszty uboczne.
Tylko przypominam, że Izrael chlubi się że jest państwem demokratycznym, w odróżnieniu od sąsiadów,
więc powinien przestrzegać reguł państwa demokratycznego, a zachowuje się tak samo jak druga strona.
Nie ma żadnej różnicy.
para jest offline   Odpowiedz cytując ten post