Dyskusja: liban-wojna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.07.2006, 12:02   #12
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez para
Nie pokazałem, jestem po prostu elastyczny i do każdego potrafię się dostosować, zresztą taką mam pracę.

Czyli jak nie znam tamtej sytuacji to nie powinienem zabierać głosu, ale jak ty nie znasz to możesz.
Zacznij stosować logikę w wypowiedzi, bo inaczej traci sens i gubisz się.

Ostatnio Izrael próbuje łapać terrorystów lub podejrzanych o terroryzm, używając śmigłowców i rakiet.
Sposób bardzo skuteczny, ale ciężko tak złapać kogoś żywcem, to że zginie przy okazji jego rodzina to są koszty uboczne.
Tylko przypominam, że Izrael chlubi się że jest państwem demokratycznym, w odróżnieniu od sąsiadów,
więc powinien przestrzegać reguł państwa demokratycznego, a zachowuje się tak samo jak druga strona.
Nie ma żadnej różnicy.
Na temat tamtej sytuacji nie mam zamiaru dalej z Tobą dyskutować, bo to mija się z celem. To na początek.
Uważam, że nie jesteś elastyczny, a chamski. Ale to oczywiście kwestia nazewnictwa. Dla niektórych może bezczelność jest po prostu elastycznością.
Kolejna sprawa... jak do kogoś zwracasz się per "ty, twój etc.", to rozpoczyna się z dużej litery. Inaczej jest to obraźliwe i nieeleganckie. Ale rozumiem, że taka pisownia wynika z Twojej elastyczności?
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post