Dyskusja: liban-wojna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.07.2006, 12:13   #5
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Desden
Tylko ze w Tel-Awiwie nie mam kolegi, którego znam od piaskownicy z którym sie przyjaźniłem i mieszka z zrodzicami w libanie, a jego dziadek jest moim sasiadem, ty bys tez to głeboko przezywał mówiac co bardziej wykwintne słowa jak na "rynsztok'owski" język przystało o poczynaniach izraela.

ps. Gdyby to odemnie zalezało to bym migiem poslał nasz oddział z iraku do libanu po naszych....
A mojemu dziadkowi żydowski lekarz uratował życie, narażając swoje własne...