Z racji tego ze krece sie troche wiecej po forum zauwazylem pare rzeczy ktore utrudniaja lub przeszkadzaja w czytaniu postow
W zwiazku z tym mam pare malych propozycji/prosb mam nadzieje ze sie ustosunkujecie do nich i ew dodacie cos od siebie
a zatem
po pierwsze primo 
- prosze o zmniejszanie screenow zarzucnych jako zalaczniki - jak ktos walnie 1024x1024 no to troszke ciezko zobaczyc o co mu tak na prawde chodzi i trzeba sie scrolami meczyc - jezeli chcecie zrobic zrzut tylko aktywnego okna to polecam uzywanie kombinacji ALT + PRINT SCREEN jezeli czegos innego to przytnijcie obraz tak aby pokazac na czym wam zalezy a nie caly swoj pulpit
po drugie - o wykorzystywanie maili lub privow czyli PM do kontaktowania sie w "roznych"

sprawach - PM i maila przeciez Wam nie skasuje

- chodzi mi glownie o posty w ktorych nagle pojawia sie 20 postow o tresci "ja tez" "mi tez" "doszlo" "nie doszlo" - zalatwiajcie to poza forum bo taki post sie ciezko czyta i i trudno wylapac gdzie cos jest konkretnego zapisane
po trzecie - to juz taka propozycja ode mnie - naszla mnie po przeczytaniu kolejnego pytania o stronke z "dodatkami"

i jednej z odpowiedzi zeby ZiP dopisal do swojej kolekcji - jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie 5 minut przewijac zeby przejsc miedzy odpowiedzia zipa i nastepna

- moze zrobimy jakas stronke na ktorej bedziemy dopisywac kolejne adresy www - moge poswiec jedna ze stronek zalozonych przeze mnie - juz jej nie uzywam - i powiedzmy zrobie podwaliny pod to i dam dostep ZiP'owi i jeszcze kilku osob ktore bede sukcesywnie dodawac przydatne linki co Wy na to?
po czwarte - heh dzieki matiemu przypomnialem sobie co jeszcze chcialem napisac - otoz chodzi o cytowanie - apeluje o cytowanie tylko wybranych fragmentow lub jezeli odpowiadamy na calego posta o nie cytowanie poniewaz wystarczy ze trzy osoby pod rzad zacytuja takiego posta jak moj i juz watek traci przejrzystosc w tej sprawie po korepetycje prosze sie zwracac do Pedrosa
na razie tyle jak cos jeszcze wymysle to dopisze a teraz czekam na Wasze reakcje i propozycje
po piate - dodalem w profilu nowa opcje "Hardware" mozecie tam wpisywac jaki sprzet macie i jednoczesnie prosba aby nie podawac juz w swoich podpisach zbyt wielkiej ilosci danych na temat wyposazenia kompa - niech podpisy beda czytelne a nie staly sie mini informatorem o nas