Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.07.2006, 21:12   #63
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
A propo strony o drogach, to 'polecam' najnowszy artykuł, który przed chwilą skończyłem:

http://drogi.ovh.org/index.php?optio...d=78&Itemid=54

Nawet jak na Wrocław, realizacja tego remontu robi wrażenie
Artykuł wygląda na ciekawy - może uda mi się go jutro dokładnie przeczytać - tym bardziej, że codziennie conajmniej dwa razy tamtędy przejeżdżam...
Co do wypowiedzi z poprzedniego miesiąca na temat miejscowego starostwa... we Wrocławiu owszem mamy Starostwo ale ono nie tyczy miasta tylko Powiatu Wrocławskiego (gminy dookoła miasta)... a czepiać to się można Urzędu Miejskiego Wrocławia... albo ZDiKu... bo takiego sezonu wakacyjnego jeśli chodzi o remonty to sobie nie przypominam... najbardziej się jednak obawiam tego "tempa", w którym się to wszystko odbywa - bo coś mi mówi, że za prędkością realizacji dobra jakość nie pójdzie...
Oby tylko nie wyszło to tak - mamy pieniądze z Unii - robimy remonty, aby pieniądze nie przepadły... a ludzie niech się cieszą - bo może nie zauważą niedoróbek...
Sorki za mały Offtop - ogólnie strona fajna Jak tylko będę miał czas zrobić kompletny remanent ze swoją to być może również się nią tutaj pochwalę