Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.07.2006, 22:09   #541
Hebel
Czikita xD

Data rejestracji: 01.07.2006
Hebel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pionierprog
mam pytanie czy wersja nagrywarki pioneer dvr 111 rozni sie w jakis zasadniczy sposob jakoscia zapisu od wesji dvr 111d 111l ?

Jakością zapisu nie mogą się różnić, ponieważ to ten sam model..
Tylko zmienione oprogramowanie...

Doradzałbym zakup Pioneera DVR-111D, ponieważ jest on najtańszy z rodziny 111 a i tak można go przerobić na inne modele z tej własnie rodzinki czyli np. 111, 111L...

A co do róznic w modelach to:

Pioneer DVR-111D - najtańszy model z rodziny 111, jest pozbawiony możliwości zapisu DVD-RAM i jego odczytu...

Pioneer DVR-111 - od 111D różni się tylko możliwością zapisu i odczytu DVD-RAM... A różnica ceny do 111D to już około 10 zł

Pioneer DVR-111L - najdroższy model z rodzinki 111, posiada możliwość zapisu i odczytu DVD-RAM. Pozatym posiada funkcję Label Flash...

Jest jeszcze DVR-11XL to jest jakaś tam wersja ekskluzywna, z ograniczonymi prędkościami zapisu/odczytu zeby ciszej pykał...

Oczywiście modele z rodziny 111 można dowolnie przerabiać we wszystkie strony...

Więc....

Zawsze, gdy widzę jak jakaś staruszka ślizga się i przewraca na mokrym chodniku, moim pierwszym odruchem jest śmiech. Ale potem myślę: a gdybym był mrówką, i upadłaby na mnie? I wtedy to już nie jest śmieszne.

Hebel jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online