Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.07.2006, 18:10   #877
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kuba_n2
LightScribe i LabelFlash nie są niezbędne wydaje mi się, że wezme neca. A czy on da rade wypalić obraz zabezpieczony safedyskiem czy jak to się pisze? Bo mam most wanted, nie gram już ale bym sobie zostawił ale ten obraz jest zabezpieczony właśnie w ten sposób, zresztą teraz chyba dużo gier jest zabezpieczanych w ten spsób.
jeśli chodzi o płyty dvd to żadna nagrywarka nie wypali poprawnie safedisca, jeśli chodzi o płyty cd to nec niestety nie daje rady
[z tego co wiem to litek ładnie safe disca palił] ale po co to komu przecież są cukierki

Cytat:
Napisany przez kuba_n2
Apropo benqu słyszałem że to są dość awaryjne napędy, w serwisie gdzie kupowałem komputer i załatwiam wiele spraw z nim związanych nie sprzedają go właśnie z powodu zbyt duże awaryjności, czy to prawda, że są aż tak bardzo awaryjne?
tez tak kiedys słyszałem ale to są zabobony możesz trafić na plextora za kupe kasy który padnie za tydzień
a możesz kupić najtańszego liteona i będzie Ci służyć parę lat

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 19.07.2006 o godz. 18:13
- Deckard - jest offline