Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.07.2006, 19:38   #19
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Jeszcze co do google - znajdziesz tam wszystko, jeśli dobrze poszukasz. W takim razie po co fora dyskusyjne? Odpowiedź na praktycznie każde pytanie jest już na internecie, po co dodatkowo 'zaśmiecać' go takimi miejscami jak to..?
Nikt nie odpowiedzial Ci na to pytanie. Wiec ja Ci odpowiem. Bo nadal masz pewne watpliwosci do czego sluza fora dyskusyjne. Co prawda to czy sie zgodzisz lub czy tez nie, to w tym momencie kompletnie mnie nie interesuje. I nawet nie zadam sobie trudu aby odpowiadac dalej lub prowadzic na ten temat dyskusje. Malo tego jakby ktos w ten sposob, znaczy sie na podstawie mojej wypowiedzi chcialby przedstawic jakis argument, ze i ja w ten sposob sie nie zachowuje. To takze mnie w tym momencie nie interesuje. Daje tylko odpowiedz.

Otoz fora dyskusyjne i wszystkie grupy dyskusyjne sa po to aby rozwiazywac problemy, ktorych jeszcze nikt nie rozwiazal, a reszte odpowiedzi znajdziemy na google.

P.S.
I nie truc mi dupy, ze jest cos takiego jak offtopic bo to calkiem inny swiat. Chodzi o konkretne sprawy, a nie bajery typu, ze dostalem dzisiaj jedynke w szkole i jest mi smutno z tego powodu. Wiec musze sie jakos wyzalic.