Cytat:
Napisany przez Weron
Nikt nie odpowiedzial Ci na to pytanie. Wiec ja Ci odpowiem. Bo nadal masz pewne watpliwosci do czego sluza fora dyskusyjne. Co prawda to czy sie zgodzisz lub czy tez nie, to w tym momencie kompletnie mnie nie interesuje. I nawet nie zadam sobie trudu aby odpowiadac dalej lub prowadzic na ten temat dyskusje. Malo tego jakby ktos w ten sposob, znaczy sie na podstawie mojej wypowiedzi chcialby przedstawic jakis argument, ze i ja w ten sposob sie nie zachowuje. To takze mnie w tym momencie nie interesuje. Daje tylko odpowiedz.
|
Fajne pisanie - mam w dupie, co mi odpowiesz i mam w dupie, co myślisz o tym, co piszę. W sumie nie głupie, a na pewno bardzo asekuracyjne
Cytat:
Otoz fora dyskusyjne i wszystkie grupy dyskusyjne sa po to aby rozwiazywac problemy, ktorych jeszcze nikt nie rozwiazal, a reszte odpowiedzi znajdziemy na google.
|
W takim razie przynajmniej 99% tematów na tym i innych forach należy zamknąć. Nie wierzysz - to wpisz w google ich tytuły i przeglądaj wszystkie strony z wynikami. Gwarantuję, że znajdziesz odpowiedź.
Aha.. zapomniałem - ty już tego nie czytasz. Ale w takim razie odpowiem sobie dla zasady - może i swojej, ale po prostu nie lubię pozostawiać dyskusji niezakończonej. Jakoś taki głupi szacunek dla rozmówcy mi na to nie pozwala..
Cytat:
P.S.
I nie truc mi dupy, ze jest cos takiego jak offtopic bo to calkiem inny swiat. Chodzi o konkretne sprawy, a nie bajery typu, ze dostalem dzisiaj jedynke w szkole i jest mi smutno z tego powodu. Wiec musze sie jakos wyzalic.
|
Truć ci już nie będę. Jeżeli rzeczywiście chcesz odreagować to ok, masz do tego prawo. Przynajmniej póki nie przeginasz.