Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)
Gdybym na taką osobę wtedy trafił, prawdopodobnie zaoszczędziłbym dobre kilka miesięcy jeśli nie lat..
|
Odniosę się jeszcze co do ostatniej twojej wypowiedzi.
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)
Jeszcze co do google - znajdziesz tam wszystko, jeśli dobrze poszukasz. W takim razie po co fora dyskusyjne? Odpowiedź na praktycznie każde pytanie jest już na internecie, po co dodatkowo 'zaśmiecać' go takimi miejscami jak to..?
|
Po co? A no po to, że istnieje coś takiego jak specjalizacja. Niektóre fora są tematyczne dlatego, żeby właśnie ktoś, kto UMIE szukać, znalazł tam odpowiedź na swoje pytanie. To się nazywa SPECJALIZACJA. To, że tobie nikt na jakimśtam forum nie odpowiedział - może poszukasz winy w sobie, że niezbyt dokładnie szukałem - a nie w użytkownikach!
Zgadzam się z Alex69 - robisz z tego forum własny blog, zadajesz pytania, na które można znaleźć odpowiedzi na specjalistycznych forach/grupach dyskusyjnych. Głupi przykład: opony, teraz inwestycje (sory, ale chyba kończysz taką 'uczelnię' jak to się chwaliłeś + coś o jakimś konkursie dla managerów, że to raczej ciebie powinni ludzie pytać o takie rzeczy), wcześniej jeszcze lodówka... Moje poszukiwania lodówki: google, trochę poszukałem, popytałem w sklepach, przeczytałem posty i... wybrałem, nie zadałem ŻADNEGO pytania na żadnym forum, a tym bardziej na forum tematycznym odnośnie wypalania płyt... he he
Czasami mam wrażenie, że nie masz z kim pogadać poza komputerem stąd te wszystkie tematy... jeśli tak, to współczuję...
Kiedyś Sid napisał ci, że "(...) zapomniales powiedziec, ze powinnismy cie chwalic bycie niedocenianym najlepszym i najcudowniejszym i najpiekniejszym, ale wciaz niedocenianym jest przykre.."
http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/59621-wojsko.html
Prawda to! Wystarczy spojrzeć na wątek (zresztą też twój) "Napisz coś pozytywnego..." - czy to dla twojego własnego dowartościowania?
Czy zatem, te wszystkie tematy to rozpaczliwe: "usłyszcie mnie"!!??
A ten cytat, to jeszcze ci przypomnę przy twoich wypowiedziach, bo do niektórych pasuje idealnie:
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)
Moja złota zasada forum - jeśli potrafisz komuś pomóc, zrób to - jeżeli nie, to za przeproszeniem stul dziób, albo wyp*******j
|