Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.07.2006, 21:27   #520
melag
MiniDisc
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.02.2005
melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo
No oczywiście były i inne posty, głównie wprowadzające niepotrzebną nerwowość i zmuszające (poprzez powtarzanie w kółko swojego niezadowolenia) innych użytkowników np.: do takich odpowiedzi. Nie wspomnę już o wyssanych z palca teoriach odnośnie ilości wadliwych egzemplarzy w sprzedaży czy nie do zweryfikowania niby zasłyszanej złej opinii w serwisie. Myślę, że te kilka wykresów innych płyt (które standardowo poprzedza uprzedzony komentarz) z całego ogromu zero wnoszących, kolejnych i kolejnych Platinum, nie zmienia spojrzenia na Twój wkład w dyskusję. Każdy niech sam oceni, moje zdanie jest znane.

Nie wiem czy wyciągniesz jakieś wnioski z tego co piszę, spodziewam się raczej kolejnej wyśmiewającej odpowiedzi, ale wiedz, że nie zwracam Ci uwagi bez powodu. Nie chodzi o to przeciwko czemu prowadzisz tą krucjatę, ale sposób w jaki to robisz. Jeśli tego nie widzisz to jest to zwyczajnie przykre .
Podpisuję się pod tym
melag jest offline   Odpowiedz cytując ten post