Dyskusja: komu moderator ...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.07.2006, 22:42   #37
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris
he he nigdzie nie napisałem, że jestem lepszy... po prostu Andrzeju - więcej samodzielności i własnej pracy, bo czasem wydaje mi się, że czekasz na gotowe...
Zastanowię się nad tym i wezmę pod uwagę na przyszłość.

Cytat:
Ja mam już zdanie wyrobione na twój temat i póki co go nie zmienię.
Nie jest już moim celem od dłuższego czasu zmiana twoich czy czyichkolwiek opinii na mój temat. Jestem jaki jestem, niech każdy sam to ocenia.

Cytat:
Kończę temat ze swojej strony, bo szkoda mi czasu na takie dyskusje.
Ja z kolei jestem nimi zmęczony, zwłaszcza ostatnio. Ale pojawiają się, a ponieważ w większości dotyczą mnie, biorę w nich udział.

Cytat:
PS. Wiem, co to Off topic (angielski znam i reguły na forach)... ale uważam, że są też granice...
Nie miałem zamiaru uczyć cię angielskiego. Co do granic, to również inaczej je sobie wyobrażałem jeszcze jakiś czas temu. Jeden z moich pierwszych tematów na forum dotyczył (ironia?) dysku twardego. I już na początku przeprosiłem, że pytam o takie rzeczy na forum poświęconym nagrywaniu płyt..

Ale od tego czasu sporo się zmieniło.. Przeszliśmy przez tematy o sexie (najciekawsze miejsce, w którym to robiłeś), toaletach (co czytasz w toalecie*), zwierzętach, samochodach, truskawkach, telewizorach, dziewczynach, szkołach, polityce, religii i wielu wielu innych. Na tym tle moje pytanie o lodówkę czy opony naprawdę specjalnie się nie wyróżnia.

A czy to dobrze, że takie tematy są? Jeśli patrzysz na specjalizację forum to źle, jeśli na jego popularność, to dobrze. To do administratorów należy decyzja, co jest ważniejsze.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline