Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.07.2006, 15:29   #6
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus
Natomiast zastanawia mnie jedna rzecz. W pokoju mialem wtedy ok 31C. W budzie bylo 39C. Tak wiec jakim cudem niektorzy maja procki na poziomie ok 4xC w stresie na air cooling...?. To u mnie niemozliwe mimo 8cm wiatraka, bo tyle to ma powietrze chlodzace!. Co wiecej, odczyt z plyty na poziomie powiedzmy 55C (w upalny dzien w stresie) oznacza ze na procku mam ok 65C i tyle pokazuje BIOS po szybkim restarcie (bo programy zazwyczaj odczytuja temperature CPU z czujnika na plycie, a nie rzeczywista temperature z czujnika na CPU).
na A64 to moze tyle maja ale nie na axp - chyba, ze na modelach mobile

bios obciaza procesor i to wcale nie malo stad roznica miedzy idle w windzie a biosem
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post