Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.07.2006, 19:31   #10
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Tak na spokojnie bez zadnych przepychanek. Po prostu mam pare pytan i mam nadzieje, ze dostane odpowiedz.

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Z tych tematów wyżej z jednym się zgodzę, że nie ma uzasadnienia - o dysku twardym. Ale jak napisałem w nim samym, naprawdę nie mogłem nic znaleźć na forum, mimo, że szukałem. Możliwe, że coś chwilowo w forum nie działało, jak powinno, ale i tak zgadzam się, że jest to temat zbędny.
No moze i tak bylo. Przyjmijmy, ze to jest wiec wyjasnione.

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Co do pozostałych, to po pierwsze nie są one założone w ciągu ostatnich dni (jak przykładowo "Napisz coś pozytywnego!"), a po drugie nie uważam ich za bezsadnych i informacje z nich mogą się przydać przyszłym osobom w podobnej sytuacji.
Znaczy sie napisz cos pozytywnego, jako jeden z tematow ma w przyszlosci przydac sie innym osobom w podobnej sytuacji?
Dla mnie to ewidentnie uprawianie spamu na forum. Do zamkniecia sie tylko nadaje.

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Aha - temat "Wyczytane, usłyszane.." założony został w celu uporządkowania podobnych powstających na forum. Traktuj to raczej jako poddział forum niż kolejny 'mój' temat.
Uporzadkowania podobnych tematow powstajacyh na forum. Tak mozna sie dowiedziec z Twojej wypowiedzi. W jaki sposob? Bo ja to widze tak. Na przykladzie pisze: Dajesz 4 linki do dyskusji w jednym poscie. Zaczyna sie dyskusja na pierwszy. Po dwoch, trzech postach ktos zaczyna dyskusje na trzeci. Dodatkowo inny uzytkownik wzial sie za analize drugiego, a w miedzy czasie znowu ktos odpowiada na pierwszy. I co sie z tego robi? Chaos i smietnik jeszcze wiekszy niz na... smietniku. I to jest dobre wedlug Ciebie?
Jak chcesz podyskutowac to zaczynaj normalnie jeden temat i zacznie sie porzadna dyskusja. Sam chcialem tam wziasc udzial ale jak to zobaczylem to. To sobie dalem spokuj.

P.S.
Taki maly edit jeszcze zrobie.

http://www.biznesforum.pl

Ostatnio zmieniany przez Weron : 21.07.2006 o godz. 20:06
Weron jest offline   Odpowiedz cytując ten post