Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.07.2006, 20:16   #24
rosol
Guru

Data rejestracji: 28.12.2002
rosol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus
Lekko odkopi***281; temat moim pytaniem
czy posiada kto***347; mo***380;e bat-a do media center 2005 lub wie czy mo***380;na u***380;y***263; bata od xp??
Otoz plik bat jest niczym innym jak lista polecen kopiowania odpowiednich plikow systemowych z dyskietek instalacyjnych. Sa to pliki potrzebne do uruchomienia instalatora windows [tego z niebieskim tlem].
Pliki te sa pierwotnie w katalogu i386 i trzeba je skopiowac do glownego katalogu.
Zeby sie dowiedziec jakie to pliki, trzeba albo po kolei uruchamiac instalator i patrzec jakich brakujacych plikow domaga sie instalator [nieco meczace] lub tez skorzystac z dyskietek instalacyjnych odpowiednich wersji windows ktore sa umieszczone na stronach microsoftu. Ja jedynie znalazlem tam tylko dyskietki instalacyjne do winxp non-SP, winxp SP1, win2003 non-SP, win2000 non-SP.
Jesli uda Ci sie znalezc obrazy dyskietek instalacyjnych do pozostalych wersji to daj znac
Aha... polecam forum producenta programu http://forum.ezbsystems.com/
Sa tam rozwiazane prawie wszystkie problemy dotyczace tego tematu, jednak nie chce mi sie juz zaglebiac w ten temat i zrezygnowalem z odswiezeniem mojej strony.

Ostatnio zmieniany przez rosol : 21.07.2006 o godz. 20:18
rosol jest offline