Dyskusja: A_p_e_l
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.10.2002, 20:11   #1
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Niech Ci będzie :D

Cytat:
Majonez napisa***322;(a)
...
po trzecie - to juz taka propozycja ode mnie - naszla mnie po przeczytaniu kolejnego pytania o stronke z "dodatkami" i jednej z odpowiedzi zeby ZiP dopisal do swojej kolekcji - jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie 5 minut przewijac zeby przejsc miedzy odpowiedzia zipa i nastepna - moze zrobimy jakas stronke na ktorej bedziemy dopisywac kolejne adresy www - moge poswiec jedna ze stronek zalozonych przeze mnie - juz jej nie uzywam - i powiedzmy zrobie podwaliny pod to i dam dostep ZiP'owi i jeszcze kilku osob ktore bede sukcesywnie dodawac przydatne linki co Wy na to?
...
Ja "jadę" w 1920x1440 i nie mam problemów, bo nawet większość całych tematów mi sie mieści na jednej stronie (nawet mój podpis się mieści) . Jeżeli jednak macie kłopoty z pomieszczeniem mojego "podpisu" na ekranie, to go po prostu usunę i wpiszę tam coś innego :o . BTW, sądzę, że to dobry pomysł z tą dodatkową stronką z linkami do dodatków

Jakby co, to poniżej zamieszczam gotowy kod (sprawdźcie przez "odp z cytatem"). Swojego podpisu pod postami na razie nie będę zamieszczał.

Ostatnio zmieniany przez ZiP : 30.10.2002 o godz. 20:13
ZiP jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online