Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.07.2006, 21:51   #535
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Raus
Te Verby x2.4 wcale nie są gorsze, a poztym wiele nagrywarek i tak zezwale na wypalenie ich x8 Sam mam jeszcze taką jedną, ale nie mam co na nią wypalić.

No i przy okazji

Płytka BenQ palona x8

no nie wiem moje Benq 1655 jak i 1670 max moga tylko 2,4x

ale udalo sie jakims starszym Nero CD speed bez numerka zeskanowac cala plytke
Dołączone obrazki
File Type: png BENQ____DVD_LS_DW1655_BCHB_22-July-2006_21_47.png (36.8 KB, 234 oglądane)