Dyskusja: BenQ DQ60 \DW1670
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2006, 12:06   #71
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez @ndy
Jeżeli chodzi o WOPC to było wiadome że ten napęd nie będzie posiadał tej funkcji.

U mnie przy włączonym WOPC(DW1655) bufor skacze między 30-98%. U Ciebie skok do 70% wydaje się być normalny.

@seku po co brałeś tego Benka ?

hm po co bralem a nie wiem moze zeby DVD-RAM nagrywac

ma fajne 2 zmienialne panele i na dodatek dioda swieci na niebiesko

a co do skokow buffora to na Benq 1655 to wiem ze skacze bo ma WOPC

ale na inncy palnikach tego nie mialem zawsze buffor 99% a tu na Benq 1670 skacze ale minimalnie

hm moze temu ze nie jest podpiety na MASTER ?

nie powaznie jak jusz kiedys wczesniej pisalem o "zaprzyjaznionym sklepie" to wziolem od kumpla ze sklepu i testuje

w sumie na dzien dzisiejszy to tylko NEC PLEXTORA chyba niemialem ( z nowych napedow)

a z tych co mialem to jakos przywiazalem sie do Benq 1655

aczkolwiek ten Benq 1670 to podobny jest do Samsunga SH-S182

z czego samsung pali DVD + - R 18x i DVD-RAM 12x teoretycznie

Ostatnio zmieniany przez seku : 23.07.2006 o godz. 12:09
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post