Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2006, 17:11   #300
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
Hipermarkety Tesco?

Ostatnio po drodze wskoczyłem do Reala w Bytomiu. Myśle sobie, że jak zaraz wejdę to będzie super chłodno i nie będę chciał wyjść. A tu ku mojemu zdziwieniu brak klimatyzacji Upał w środku, duszno, nie dało się wytrzymać. Szybko kupiłem co miałem kupić i spadówa, bo w aucie w czasie jazdy było przyjemniej.

Z ciekawości zajrzałem na dział ze słodyczami, a tam wszystko miękkie, roztopione. Porażka. Ciekawe co na to sanepid?
Pewnie ma to w dupie.. Podobnie jak w tym samym miejscu przepisy sanitarne mają supermarkety.. I wszyscy są zawodoleni.. Może poza klientami, którzy się czymś takim później zatrują, ale to już przecież drobnostka..

Nie inaczej jest w Leclercu, dlatego na czas lata omijam ten sklep szerokim łukiem..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post