Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2006, 21:27   #4
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Po zakupie gry mogę stwierdzić tylko jedno... - jestem zadowolony - a nawet bardzo Jak zwykle MM dopisał - grę można dostać 20zł taniej (nawiasem mówiąc PREY - zamiast 129zł kosztuje 99zł - ale jego nie kupiłem - przynajmniej na razie ).
Z pewnością gra jest inna niż jej wielka poprzedniczka - ale przyznam, że nowa bohaterka przypadła mi do gustu - mowa o Zoe - nawet jakoś polubiłem ją bardziej niż kiedyś April... Ciekawie rozwiązano sposób gry trzema postaciami - chodzi mi o przejścia między graniem tymi postaciami - w trakcie rozrywki można spotkać postacie znane z poprzedniej części...
Co do zastosowania w grze elementów zręcznościowych - to początkowo bardzo się tego obawiałem - ale przyznam się, że nie są jakoś super uciążliwe... Sama gra wygląda bardzo ładnie - wyszło im to przeniesienie rozrywki w 3D (chociaż pewnie zaraz znajdą się tacy którym to przeszkadza - sam nie jestem zbytnim zwolennikiem przygodówek w 3D - ale w tym wypadku da się to przeżyć ).
No i jeszcze jedna rzecz - fabuła - to z pewnością podstawa tej gry - jak dla mnie jest bardzo ciekawa i wciągająca
To by było tyle na temat dotychczasowych doświadczeń z grą