Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.07.2006, 01:28   #537
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez grz3si3k
ja nie zasłyszałem złej opinii o serwisie, ja wyrobiłem sobie w czasie usługi serwisowej...myslisz ze wpadłem na to bo tak mi było wygodnie..??
nie, w tym rzecz że rozmawiałem z serwisem wiele razy(codziennie raz) i wiem ze dostali tych napedów bardzo duzo..
Nie chodziło mi o zasłyszanej opinii "o serwisie" samym w sobie, tylko "w serwisie", od niejakiej miłej pani - na temat ogromu wracających modeli 1655.

Nawiązując jednak do Twojej myśli :
duża popularność napędu = większa sprzedaż = więcej urządzeń w serwisie = normalny stan rzeczy

Cytat:
Napisany przez grz3si3k
Wiesz dobrze ze były inne płyty i było jeszcze gorzej jak na Platinum które tak lubisz opisywac (powtarzam: TDK, VERBATIM, ESPERANZA, nawet firmowy BENQ ) ale co tam, ty wiesz lepiej jak było..wielu screenów po prostu nie wstawiłem ponieważ moje wqrwienie było takie ze szkoda słów...

NIe nie jestem pracownikiem konkurencji..stapam realnie po ziemi..
Skoro jest tak źle jak piszesz to może czas pogodzić się z tym, że wyrzuciłeś pieniądze w błoto. Zdarza się to nawet najlepszym. Wiem, szkoda wydanych pieniędzy, ale ile jeszcze masz zamiar się męczyć, skoro jak piszesz na niczym praktycznie nie nagrywa dobrze. Ile już płyt zniszczyłeś, czy te sto parę złotych jest tego warte ?. Tyle nerwów i czasu, telefonów do serwisu. Wybór wariantu destrukcyjnego, czyli zartuwanie sobie i innym życia nie jest cechą osoby realnie stąpającej po ziemi, a przecież za taką się uważasz.

Kończąc tą dyskusję powiem, że nie wiem dlaczego masz takie problemy z tą nagrywarką. Nie możliwe, że 2-krotnie dostałeś uszkodzony sprzęt. Wiem jednak, że ja jak i inne osoby nie mają takich przykrych doświadczeń. Zawsze zdarza się gorzej nagrana płyta, ale większość jest wypalana na prawdę rewelacyjnie. Jedyne rozwiązanie jakie dla Ciebie widzę to kupno czegoś innego, bo skoro o realizmie mówimy, to chyba nadzieji na poprawę już nie masz ...

pozdrawiam