Cytat:
Napisany przez Arepo
Nie chodziło mi o zasłyszanej opinii "o serwisie" samym w sobie, tylko "w serwisie", od niejakiej miłej pani - na temat ogromu wracających modeli 1655.
Nawiązując jednak do Twojej myśli :
duża popularność napędu = większa sprzedaż = więcej urządzeń w serwisie = normalny stan rzeczy
Skoro jest tak źle jak piszesz to może czas pogodzić się z tym, że wyrzuciłeś pieniądze w błoto. Zdarza się to nawet najlepszym. Wiem, szkoda wydanych pieniędzy, ale ile jeszcze masz zamiar się męczyć, skoro jak piszesz na niczym praktycznie nie nagrywa dobrze. Ile już płyt zniszczyłeś, czy te sto parę złotych jest tego warte ?. Tyle nerwów i czasu, telefonów do serwisu. Wybór wariantu destrukcyjnego, czyli zartuwanie sobie i innym życia nie jest cechą osoby realnie stąpającej po ziemi, a przecież za taką się uważasz.
Kończąc tą dyskusję powiem, że nie wiem dlaczego masz takie problemy z tą nagrywarką. Nie możliwe, że 2-krotnie dostałeś uszkodzony sprzęt. Wiem jednak, że ja jak i inne osoby nie mają takich przykrych doświadczeń. Zawsze zdarza się gorzej nagrana płyta, ale większość jest wypalana na prawdę rewelacyjnie. Jedyne rozwiązanie jakie dla Ciebie widzę to kupno czegoś innego, bo skoro o realizmie mówimy, to chyba nadzieji na poprawę już nie masz ...
pozdrawiam
|
Podpisuje sie podtym
bo na dzien dzisiejszy z palnikow w cenie do 150PLN(zalezy gdzie kupisz)
to wedlog mnie Benq 1655 jest najlepsza oferta na rynku najwiecej mozliwosci (lightscribe WOPC Solidburn) nawet Benq 1670 tego nie ma
jedyna wada to Benq 1655 nie pali DVD-RAM no ale uzywa ktos tego ?