Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.07.2006, 21:38   #298
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez picasso
Kurde jak się psuć to na całego Toshiba mało, że uszkadza mi płyty to jeszcze się zbuntowała i już nawet klapki nie wysuwa..
Oddałem na serwis bo flustracja mnie ogarnęła maksymalna.
Jeżeli serwis zagląda na cdrinfo to Panowie błagam wymieńcie mi ten szrot na Pioneera bo sama nazwa toshiba/samsung wywołuje u mnie dreszcze i wyraz obrzydzenia, jak można taki produkt na rynek wypuścić!?
Po wymianie napedu na nowy miałem nadzieję, że usterka poprzedniego to kwestia przypadku jednak teraz widzę, że to jest plaga.

Hm zapodaj moze jakis scan to sie zobaczy bo troche mnie to dziwi mam aktualnie Samsunga SH-S182D i jakos nie widze zeby tragicznie wypalal

obie palone 4x

Co do Toshiby to mialem tylko jeden model dawno dawno temu SD-R5002

jak na owe czasy to palil b.dobrze niezaleznie jaki nosnik i najwazniejsze kazdy stacjonarny DVD odtwazal plyty bez zająkniecia