Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2006, 19:31   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
szary polowkowy to po ang graduated grey
filtry cokina sa w dwoch rozmiarach A i P (amatorskie mamniejsze i profesjonalne wieksze) - ceny zaleza od rozmiaru i formy produkujacej (nie jest to zamnkniety standard, wiec kazda czesc mozna kupic z chin za kilka zlotych lub z francji za kilkaset...)
sa to prostokatne szkla
daje to mozliwosc zmiany polozenia miejsca przejscia na filtrze polowkowym - czyli horyzont nie musi byc dokladnie posrodku, co jest zdecydowana zaleta w stosunku do filtrow nakrecanych
o filtrach cokina mozna poczytac http://www.cyberfoto.pl/recenzje-i-t...i-poradnik.htm
wiec nie bede sie bez sensu powtarzac

ja mam polwki cokina francuskie zywiczne kupione na allegro za mniej niz polbanki kazda
nie mam holdera - trzymam je w reku przed obiektywem
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post