Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.07.2006, 11:37   #1
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Nieulubione sceny w filmach.

Ciekawi mnie jakie to sceny Wam sie nie podobaja. Ale nie chodzi mi o konkretne filmy tylko o motywy, ktore sie stale powtarzaja.
Jednym z takich motywow jest skok samobojcy. Zawsze gdy cos takie widze zastanawiam sie czy bedzie samochod, czy tez nie. W wiekszosci, a jakze spadek samobojcy konczy sie przepieknym, centralnym upadkiem na dach samochodu. Ten motyw to mnie juz strasznie denerwuje. Rozumiem, ze mozna w koncu w wilekim miescie spasc na samochod. Ale dlaczego akurat centralnie na dach? Przeciez mozna zahaczyc tylko o kawalek samochodu i efekt bylby o wiele lepszy. Wczoraj ogladalem wlasnie film i gdy skoczek lecial liczylem, ze bedzie samochod no i byl. Nie wiem jak oni pisza te scenariusze, zeby caly czas brac ten sam pomysl. Zwykle malpowanie nic poza tym.
Moze ktos ma jakis jeszcze ciekawy motyw, ktory mu sie nie podoba, a mozna go zauwazyc jako motyw, ktory stale sie powtarza..

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online