Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.10.2002, 19:05   #8
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Re: Cholera jasnowidz?!!?

Cytat:
stiv napisa***322;(a)
tak jest mam RICOCH 9060 , a te inne wypowiedzi zaraz przeczytam i zobacze co sie da zrobic.
Tez mam tez sprzecik hehe...probuj mu zapodawac te plytke kilka razy i jesli nie przyjmie to zostaw ja sobie na pozniej, moze np na jutro. Czasem przyjmie inny egzemplarz takiej samej plytki (firmy). Ja w swoim czasie tak walczylem ze szpindlem esperanz i w koncu je zmeczylem a w miedzyczasie poszukaj plytek ktore nie beda go wkurzac, moj np bez problemu przerabial zwykle platinum, ze o verbatimach juz nie wspomne. :-)