Cytat:
|
Napisany przez Kris
Rad nie przyjmuję od kogoś, kto o czytaniu ze zrozumieniem nie ma zielonego pojęcia... i widzę, że nie tylko ja muszę 'czytać ze zrozumieniem', bo twój pomysł nie ja jeden krytykowałem... ale... przepraszam... tu chodziło o wyższe 'intencje'...
|
poddaję się....
rzeczywiście.. czytania ze zrozumieniem nie będę ci polecał.. na początek spróbuj po prostu zrzucić klapki z oczu i choć raz obiektywnie na coś spojrzeć..
Ale ok jeszcze raz, może tym razem będzie jasne - twój zarzut dotyczył mojego tematu odnośnie przepisów drogowych. Na to wydawało mi się, już odpowiedziałem. Jeśli nie załapałeś, przejrzyj poprzednie posty. Co do rady odnośnie tego topicu, to zrozumiałem kontrargumenty. Są one sensowne i w tej sytuacji będą lepsze. Natomiast co do biernego akceptowania wszystkiego, co robi policja i sądy, to moje zdanie na podstawie wielu innych rozmów powinieneś już znać.
Podsumuję tylko raz jeszcze - że jeżeli wszyscy będą się na wszystko godzić, czy to ze strachu czy z lenistwa, to nigdy nic w tym kraju nie zmieni się na lepsze..